Ik  laat de honden twee keer per dag uit. Hiervoor heb ik de  keuze voor drie uitlaatplekken in de omgeving van Utrecht en Amersfoort. 

Naast de reguliere uitlaatservice bied ik ook op zaterdag een individuele uitlaatservice. Tussendoor rij ik ook een hondentaxi voor bijvoorbeeld een bezoek aan de dierenarts of een trimsalon. Voor de klanten die op de een of ander manier niet zelf naar de winkel kunnen bezorg ik het nodige hondenvoer. Tot slot doe ik ook op aanvraag aan dierenverzorging aan huis.

VIP-vakantie voor uw hond

Als extra service bieden wij een vakantieprogramma aan voor honden die bang zijn voor vuurwerk. Voor  ongeveer een week gaan ze mee naar een gegarandeerd vuurwerkvrije plek in Frankrijk. Let op reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen. Prijs en voorwaarden op aanvraag.

our services

Uitlaat-service

Ik  laat de honden twee keer per dag uit. Hiervoor heb ik de  keuze voor drie uitlaatplekken in de omgeving van Utrecht en Amersfoort. 

Naast de reguliere uitlaatservice bied ik ook op zaterdag een individuele uitlaatservice. Tussendoor rij ik ook een hondentaxi voor bijvoorbeeld een bezoek aan de dierenarts of een trimsalon. Voor de klanten die op de een of ander manier niet zelf naar de winkel kunnen bezorg ik het nodige hondenvoer. Tot slot doe ik ook op aanvraag de haal- en brengservice voor honden die komen logeren bij onze dag- en vakantieopvang Holidaydogs.

PUPPY-SERVICE

Als een extra service bieden wij voor alle nieuwe hondenbezitters in de omgeving Amersfoort en Utrecht puppyservice aan! De pup mag met de grote groep mee, maar het is afhankelijk van de leeftijd hoever hij/zij mag lopen, dit heeft te maken met de bot groei. Als het pupje even rust moet nemen hebben wij een speciale puppy bolderkar staan op één van onze omheinde terreinen.

Voor het wennen hebben we de woensdagochtend een speciale puppy-ochtend, zodat zij of hij rustig kan wennen aan de wandeling met een kleine roedel.

DIEREN-VERZORGING

Als de kat van huis is dansen de muizen, maar wat als je zelf van huis bent?  Omdat iedereen weet dat je een kat niet uit zijn vertrouwde omgeving moet halen, biedt Voordedogs kattenverzorging aan huis. Eens per dag krijgt je kat z’n natje en z’n droogje en daarnaast een heerlijke kroelbeurt. Plantjes water geven, kliko aan de wegzetten en andere dieren verzorgen behoren ook tot de mogelijkheden.